Referat, comentariu, eseu, proiect, lucrare bacalaureat, liceu si facultate
Top referateAdmitereTesteUtileContact
      
    


 


Ultimele referate adaugate

Adauga referat - poti sa ne ajuti cu un referat?

Politica de confidentialitate

Ultimele referate descarcare de pe site
  CREDITUL IPOTECAR PENTRU INVESTITII IMOBILIARE (economie)
  Comertul cu amanuntul (economie)
  IDENTIFICAREA CRIMINALISTICA (drept)
  Mecanismul motor, Biela, organe mobile proiect (diverse)
  O scrisoare pierduta (romana)
  O scrisoare pierduta (romana)
  Ion DRUTA (romana)
  COMPORTAMENT PROSOCIAL-COMPORTAMENT ANTISOCIAL (psihologie)
  COMPORTAMENT PROSOCIAL-COMPORTAMENT ANTISOCIAL (psihologie)
  Starea civila (geografie)
 
Ultimele referate cautate in site
   domnisoara hus
   legume
    istoria unui galban
   metanol
   recapitulare
   profitul
   caract
   comentariu liric
   radiolocatia
   praslea cel voinic si merele da aur
 
despre:
 
ATESTAT INFORMATICĂ - SUBIECTE PROPUSE - BAZE DE DATE admitere masterat 2009
Vizite: ? Nota: ? Ce reprezinta? Intrebari si raspunsuri
 
despre:
 
ATESTAT INFORMATICĂ - SUBIECTE PROPUSE - BAZE DE DATE
 


SUBIECTE PROPUSE LA BAZE DE DATE

SUBIECTUL 1 Plecând de la următoarele cereri de informaţii, să se organizeze o bază de date cu înregistrările având structura corespunzătoare : a) Lista elevilor participanţi la olimpiadă; b) Care sunt elevii care au obţinut premii? c) Ce premiu a obţinut elevul Popescu Dan? SUBIECTUL 2 Există o listă de interogări la care trebuie urgent răspunsuri din partea bibliotecarului unei şcoli. a) Lista tuturor cărţilor din bibliotecă, ce aparţin editurii TEORA; b) Ce cărţi au intrat în inventarul bibliotecii în anul 2000? c) Câte cărţi ale autorului „Mihai Eminescu” sunt în bibliotecă ? Afişaţi-le! d) Lista tuturor cărţilor din domeniul informaticii; Construiţi o structură corespunzătoare pentru o bază de date astfel încât să poată satisface corespunzător toate cele 4 solicitări. SUBIECTUL 3 Fie următoarele interogări: a) Care sunt elevii cu mai mult de 30 de absenţe? b) În ce clasă este elevul cu nr.

matricol 100? c) Lista elevilor din clasa a X-a C? Construiţi o bază de date cu structură corespunzătoare care să răspundă cerinţelor anterioare. SUBIECTUL 4 Construiţi o bază de date cu structură corespunzătoare care să răspundă cerinţelor următoare: a) Afişaţi cititorii înscrişi la biblioteca şcolii. b) Există în bibliotecă cititori înscrişi în anul 2000 din clasa XI a? c) Care este adresa cititorului cu numele POPESCU Dan? Are telefon? SUBIECTUL 5 Să se construiască o bază de date cu principalele producţii cinematografice din secolul XX, cu următoarea structură: Nume_film (C30), Gen(C20), Ţara (C10), An (N4), Regizor (C20).

a) Care sunt filmele produse în România în anul 2000? b) Câte filme de comedie au fost propuse în România înainte de 1989? c) Afişaţi lista filmelor regizate de regizorul Popescu Dan; SUBIECTUL 6 Se dă o bază de date care memorează informaţiile despre elevii unei şcoli ( Nume, Clasa, Data_nasterii, Vârsta, Media, Premiant). a) Să se tiparească toţi elevii scolii; b) Să se tiparească toţi elevii corigenţi; c) Să se listeze toţi elevii care au obţinut premii la sfârşitul anului şcolar; SUBIECTUL 7 La examenul de bacalaureat se trec în baza de date următoarele informaţii: Nume (C20), Nota_mate(N2), Nota_Rom1(N2), Nota_Rom2(N2), Nota_Inf(N2), Media (N4,2) unde numai primele 5 câmpuri contin date, campul Media fiind iniţial vid. Se cere: a) Afişarea elevilor în ordinea descrescătoare a mediilor; b) Marcarea elevilor care nu au medii de trecere(

 
Copyright© 2005 - 2021 | Trimite referat | Harta site | Adauga in favorite