Document, comentariu, eseu, bacalaureat, liceu si facultate
Top documenteAdmitereTesteUtileContact
      
    


 


Ultimele referate adaugate

Adauga referat - poti sa ne ajuti cu un referat?

Politica de confidentialitateUltimele referate descarcare de pe site
  CREDITUL IPOTECAR PENTRU INVESTITII IMOBILIARE (economie)
  Comertul cu amanuntul (economie)
  IDENTIFICAREA CRIMINALISTICA (drept)
  Mecanismul motor, Biela, organe mobile proiect (diverse)
  O scrisoare pierduta (romana)
  O scrisoare pierduta (romana)
  Ion DRUTA (romana)
  COMPORTAMENT PROSOCIAL-COMPORTAMENT ANTISOCIAL (psihologie)
  COMPORTAMENT PROSOCIAL-COMPORTAMENT ANTISOCIAL (psihologie)
  Starea civila (geografie)
 

Ultimele referate cautate in site
   domnisoara hus
   legume
    istoria unui galban
   metanol
   recapitulare
   profitul
   caract
   comentariu liric
   radiolocatia
   praslea cel voinic si merele da aur
 
despre:
 
ANALIZA TRIUNGHIULARĂ
Colt dreapta
Vizite: ? Nota: ? Ce reprezinta? Intrebari si raspunsuri
 

Luptătorul hotărât (The Sturdy battler). \"Luptătorul\" trăieşte într-o lume percepută ca fiind a străduinţei, a rivalităţii şi a disputei, a obiectivelor care trebuie atinse şi a puterii care trebuie obţinută. El va ridica probleme, va face presiuni pentru a obţine rezultate, este puternic orientat spre sarcină. În relaţiile cu ceilalţi, ceea ce contează este puterea şi slăbiciunile lor, cine pierde şi cine câştigă. Luptătorul caută să domine dând ordine, lansând ameninţări şi oferind preocupări. El este orientat spre dobândirea puterii şi principala lui teamă este legată de pierderea puterii. Lumea lui conţine oameni care sunt \"cu noi\", care vor fi susţinuţi şi oameni care sunt \"împotriva noastră\", care trebuie daţi la o parte cu orice preţ. Luptătorul manifestă suspiciune şi uneori dispreţ faţă de care sunt percepuţi \"moi\" sau \"sentimentali\". Regulile sau legile sunt considerate \"elastice\" pentru atingerea scopului. Are o puternică tendinţă de a-i manipula pe cei din jur.
Prietenul suportiv (The Friendly Helper). Acest individ trăieşte într-o lume a armoniei şi a bunăvoinţei. El are nevoie de armonie, în acest scop fiind dispus să facă concesii sau compromisuri. El manifestă grijă faţă de oameni fiind cald şi încurajator în relaţiile cu ceilalţi. Îi apreciază pe cei din jur în funcţie de prietenia şi sprijinul sau răceala pe care le manifestă. Teama sa este de a nu fi plăcut de către ceilalţi sau de a fi depăşit de atmosfera ostilă. Cineva care are un scor mediu pe această scală poate fi un membru valoros al echipei deoarece îi încurajează pe ceilalţi. Un scop prea înalt pe această scală poate fi disfuncţional deoarece el va neglija realizarea sarcinilor în favoarea relaţiilor sportive.
Tipul logic (The Logical Thinker). Tipul logic tinde să fie introvertit, el trăieşte într-o lume a logicii, a adunării faptelor şi datelor, a evaluării critice a fiecărei alternative înainte de a lua o decizie. El judecă oamenii în termeni de \"sclipitor\" şi \"prost\". Nu îi ajută pe cei din jurul său decât dacă acest lucru face parte din planul său. Tipul logic absoarbe toată informaţia şi tot sprijinul din jurul său, fără a oferi ceva pe gratis. Pentru a obţine ceva de la ei uneori este necesară negocierea.


Colt dreapta
Noteaza documentul:
In prezent fisierul este notat cu: ? (media unui numar de ? de note primite).

2345678910

 
Copyright© 2005 - 2024 | Trimite document | Harta site | Adauga in favorite
Colt dreapta