Referat, comentariu, eseu, proiect, lucrare bacalaureat, liceu si facultate
Top referateAdmitereTesteUtileContact
      
    


 


Ultimele referate adaugate

Adauga referat - poti sa ne ajuti cu un referat?

Politica de confidentialitate

Ultimele referate descarcare de pe site
  CREDITUL IPOTECAR PENTRU INVESTITII IMOBILIARE (economie)
  Comertul cu amanuntul (economie)
  IDENTIFICAREA CRIMINALISTICA (drept)
  Mecanismul motor, Biela, organe mobile proiect (diverse)
  O scrisoare pierduta (romana)
  O scrisoare pierduta (romana)
  Ion DRUTA (romana)
  COMPORTAMENT PROSOCIAL-COMPORTAMENT ANTISOCIAL (psihologie)
  COMPORTAMENT PROSOCIAL-COMPORTAMENT ANTISOCIAL (psihologie)
  Starea civila (geografie)
 
Ultimele referate cautate in site
   domnisoara hus
   legume
    istoria unui galban
   metanol
   recapitulare
   profitul
   caract
   comentariu liric
   radiolocatia
   praslea cel voinic si merele da aur
 
despre:
 
MODULE PSIHOTERAPEUTICE DE WEEKEND
Vizite: ? Nota: ? Ce reprezinta? Intrebari si raspunsuri
 

I. DEPRESIA SI MOTIVELE EI ASCUNSE. PSIHODIAGNOSTIC PROIECTIV.

TEHNICI DE PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA Dr. Andre Moreau - psihiatru, psihoterapeut Belgia - training interactiv pentru psihologi si medici II. TABARA PSIHOTERAPEUTICA ANTISTRES PENTRU MANAGERI Timp de doua zile ( durata unui modul) clientii vor locui intr-un casa rustica situata in Comarnic unde se va face terapie de grup, drumetii, activitati fizice si casnice, dupa modelul Clinicii "Y Voir Claire", din Belgia.

Participantii vor invata pe parcursul mai multor module tehnici de relaxare, de eliminare a emotiilor negative, de rezolvare a conflictelor. Tabara se adreseaza persoanelor care au probleme cu stresul (enervare, ingrasare, timiditate, comportament de esec). CURSURI PERMANENTE I.

CURS DE FORMARE IN PSIHOTERAPIE - PSIHOSOMATOANALIZA - STAGII DE FORMARE IN BUCURESTI SI STRASBOURG. Psihosomatoanaliza este o forma moderna, noua (1985) de psihanaliza, de tip eclectic care abordeaza pacientul la nivel constient (corporal , cognitiv, comportamental) si la nivelul inconstientului. Programa de formare are doua parti: invatarea tehnicilor terapeutice si realizarea terapiei personale in prima parte si apoi modulele de formare clinica (aspecte psihopatologice, scali de evaluare si programe de psihoterapie pentru principalele tulburari psihice) Durata: 3 ani formarea de specialitate in Bucuresti (1 week-end pe luna) + 2 stagii la Strasbourg (cazarea in Franta e gratuita) Diploma de specializare in psihosomatoanaliza va fi acordata de Ecole Europeenne de Psycho-socio-somato-analitique (EEPSSA).

Inscrieri: permanent II. CURS DE FORMARE IN INTERPRETAREA PSIHANALITICA A DESENELOR METODA DAVIDO CHAD de interpretare psihanalitica a desenelor este un curs proiectiv pentru copii si adulti, nou (1997), unic in Romania. Se utilizeaza pentru stabilirea unui profil psihic complex, pentru identificarea traumelor.

Durata: 24 ore Inscrieri: permanent III. CURS DE FORMARE IN TESTUL ARBORELUI Este un test proiectiv utilizat pentru selectia de personal care ofera detalii despre personalitatea normala si patologica. Durata: 40 ore Inscrieri: permanent IV.

CURS DE FORMARE IN TESTUL FAMILIEI Este un test proiectiv utilizat pentru identificrea traumelor familiale, a tipului de relatii emotional afective dintre membrii familiei, foarte utilizat in terapia copiilor. Durata: 24 ore Inscrieri: permanent ======= Noutati MODULE PSIHOTERAPEUTICE DE WEEKEND I. DEPRESIA SI MOTIVELE EI ASCUNSE.

PSIHODIAGNOSTIC PROIECTIV. TEHNICI DE PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA Dr. Andre Moreau - psihiatru, psihoterapeut Belgia - training interactiv pentru psihologi si medici II.

TABARA PSIHOTERAPEUTICA ANTISTRES PENTRU MANAGERI Timp de doua zile ( durata unui modul) clientii vor locui intr-un casa rustica situata in Comarnic unde se va face terapie de grup, drumetii, activitati fizice si casnice, dupa modelul Clinicii "Y Voir Claire", din Belgia. Participantii vor invata pe parcursul mai multor module tehnici de relaxare, de eliminare a emotiilor negative, de rezolvare a conflictelor. Tabara se adreseaza persoanelor care au probleme cu stresul (enervare, ingrasare, timiditate, comportament de esec).

CURSURI PERMANENTE I. CURS DE FORMARE IN PSIHOTERAPIE - PSIHOSOMATOANALIZA - STAGII DE FORMARE IN BUCURESTI SI STRASBOURG. Psihosomatoanaliza este o forma moderna, noua (1985) de psihanaliza, de tip eclectic care abordeaza pacientul la nivel constient (corporal , cognitiv, comportamental) si la nivelul inconstientului.Programa de formare are doua parti: invatarea tehnicilor terapeutice si realizarea terapiei personale in prima parte si apoi modulele de formare clinica (aspecte psihopatologice, scali de evaluare si programe de psihoterapie pentru principalele tulburari psihice) Durata: 3 ani formarea de specialitate in Bucuresti (1 week-end pe luna) + 2 stagii la Strasbourg (cazarea in Franta e gratuita) Diploma de specializare in psihosomatoanaliza va fi acordata de Ecole Europeenne de Psycho-socio-somato-analitique (EEPSSA). Inscrieri: permanent II. CURS DE FORMARE IN INTERPRETAREA PSIHANALITICA A DESENELOR METODA DAVIDO CHAD de interpretare psihanalitica a desenelor este un curs proiectiv pentru copii si adulti, nou (1997), unic in Romania.

Se utilizeaza pentru stabilirea unui profil psihic complex, pentru identificarea traumelor. Durata: 24 ore Inscrieri: permanent III. CURS DE FORMARE IN TESTUL ARBORELUI Este un test proiectiv utilizat pentru selectia de personal care ofera detalii despre personalitatea normala si patologica.

Durata: 40 ore Inscrieri: permanent IV. CURS DE FORMARE IN TESTUL FAMILIEI Este un test proiectiv utilizat pentru identificrea traumelor familiale, a tipului de relatii emotional afective dintre membrii familiei, foarte utilizat in terapia copiilor. Durata: 24 ore Inscrieri: permanent

Noteaza referatul:
In prezent referatul este notat cu: ? (media unui numar de ? de note primite).

2345678910

 
Copyright 2005 - 2022 | Trimite referat | Harta site | Adauga in favorite